Voegmortel

Voegmortel Redsun

Component voegmortel waterdoorlatend en luchtdicht verpakt in kunststof emmer.

Verwerking: deze voegmortel heeft een minimale voeg- breedte van 3 mm en een voegdiepte van 30 mm.

Verwerken bij droog weer, van >5° C tot 30° C.  Alles wat in aanraking komt dient goed schoon te zijn. Alvorens de voegmortel te gebruiken moet de oppervlakte goed nat gemaakt worden, deze dient ook vochtig te blijven tijdens het verwerken.

Indien -laag epoxy hars achterblijft op de oppervlakte. Dit is geen grond voor reclamatie.De deksel van de kunststof emmer halen en de zak waar in de voegmortel zit opensnijden en de inhoud verdelen over de oppervlakte.

De kant en klare voegmortel met een harde (kunststof) bezem verdichtend in de voegen vegen. Restmortel met een zachte bezem diagonaal, ten opzichte van de voeg, verwijderen.

Voegmortel mag ingeslempt worden en hoeft niet afgedekt te worden na het aanbrengen. Het oppervlak is na circa 24 uur (bij + 20° C) begaanbaar  en na circa 6 dagen vol belastbaar, ook voor personen-auto's in gestabiliseerd zand (bij + 20° C en een relatieve vochtigheid van 65 %).                             

Belangrijk: Na het openen direct verwerken. Ondergrond c.q. legbed dient gestabiliseerd te zijn met 5 á 6% cement, daarna goed aftrillen voor plaatsing.